Yüksekten Bakış: Okulumuzun Güzellikleri Drone Görüntüleriyle Ortaya Çıktı!

Okulumuz, modern teknolojinin nimetlerinden biri olan drone görüntüleme teknolojisi sayesinde, eğitim tesisimizin muhteşem manzaralarını yakından keşfetme fırsatı buldu. Gökyüzünden çekilen nefes kesici görüntüler, okulumuzun çevresindeki doğal güzellikleri ve eğitim alanlarını farklı bir perspektiften sergileyerek izleyenlere büyülü bir deneyim sunuyor.

Drone ile çekilen görüntüler, okulumuzun geniş kampüs alanını, yeşil bahçeleri, modern eğitim binalarını ve spor tesislerini detaylı bir şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca, öğrencilerin ders aralarında sosyalize oldukları alanlar, öğrenci etkinlikleri için düzenlenen açık hava etkinlik alanları ve rengarenk oyun sahaları da görüntülerde dikkat çeken detaylar arasında.

Bu özel drone görüntüleri, okulumuzun dinamik atmosferini ve öğrencilere sağlanan geniş imkanları vurgulayarak, gelecek öğrencilere ve velilere okulumuzun benzersiz özelliklerini tanıtma amacını taşıyor. Okulumuz, teknolojiyi kullanarak güzelliklerini paylaşmanın yanı sıra, eğitim ortamının her yönünü daha geniş bir kitleye sunma çabasında.

28.12.2022 404