23 Nisan Kutlamalarıyla Renklenen Okulumuz

Osmanlı Ortaokulu'nda 23 Nisan Coşkusu

23.04.2024 95

Osmanlı Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. Okulun bahçesinde gerçekleşen etkinliklerde her sınıfın özel bir etkinliğe imza attığı renkli bir gün yaşandı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren öğrenciler, bayraklarla donatılmış okul bahçesine akın etti. Okul yönetimi, öğrencilerin ulusal egemenlik ve çocuk hakları konusundaki bilinçlerini pekiştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

Her sınıfın kendine özgü bir etkinlikle katkıda bulunduğu etkinliklerde, öğrenciler şiirler okudu, dans gösterileri sergiledi ve geleneksel oyunlar oynadı. Çuval yarışı ve yumurta taşıma yarışı gibi eğlenceli etkinlikler öğrenciler arasında heyecan arttı.

Etkinliklere öğrenci velileri ve öğretmenler de katılım gösterdi. Veliler, çocuklarının performanslarını gururla izlerken, öğretmenler de öğrencilerinin gösterdiği başarıya şahit olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Osmanlı Ortaokulu, öğrencilerine ulusal ve manevi değerleri kazandırmayı hedefleyen etkinliklerle dolu bir eğitim ortamı sunmaya devam ediyor.

Ayrıca, öğrencilerin hazırladığı özel bir gösteride, Filistinli çocukların direnişi anlatıldı. Bu gösteriyle öğrenciler, dünya çocuklarının barış ve adalet için verdiği mücadeleye dikkat çekti.

Direniş gösterisi videosu için BURAYA TIKLAYIN.

23-04-202423-04-202423-04-202423-04-202423-04-202423-04-202423-04-2024