Başarıya Adım Adım

Osmanlı Ortaokulu Öğrencileri Bilgi Yarışmasında Değerli Bir Deneyim Kazandı!

07.05.2024 77

Osmanlı Ortaokulu öğrencileri, il genelinde düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı ve yarışma sürecinde önemli bir deneyim edindiler. Dört öğrencimiz, öğretmenleri rehberliğinde yarışmaya katılarak diğer okulların öğrencileriyle mücadele ettiler.

Öğretmenlerinin rehberliğinde yarışmaya katılan öğrencilerimiz, yarışma sürecinde büyük bir özveri ve azimle mücadele ettiler. Bu deneyim, onların bilgi ve becerilerini geliştirirken aynı zamanda takım çalışması ve liderlik yeteneklerini de pekiştirdi. Öğrencilerimiz, birlikte çalışarak sorunları çözmeyi öğrendiler ve bir ekip olarak nasıl başarılı olabileceklerini keşfettiler. Ayrıca, liderlik rolleri alarak sorumluluk alma ve karar verme becerilerini geliştirdiler.

Bizler, Osmanlı Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin bu tarz etkinliklere katılımını teşvik ediyor ve destekliyoruz. Onların her bir deneyimi, gelecekteki başarılarına giden yolda önemli birer adım olarak görüyoruz. Öğrencilerimize bu tür değerli deneyimleri sunmaya devam edeceğiz, çünkü onların her biri bizim için çok kıymetli ve önemlidir.

07-05-202407-05-202407-05-202407-05-2024