Ramazan Coşkusu Okulumuzda: Hoşgeldin Ramazan!

Okulumuzda Renkli Günler: Hoşgeldin Ramazan Programı!

08.03.2024 193

Osmanlı Ortaokulu, Ramazan ayını özel bir programla karşıladı. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin Ramazan ayını daha derinlemesine yaşayabilmeleri için özel bir pano hazırladı. Aydınlatma ile özenle düzenlenen panoda, Ramazan'ın anlamı ve önemine dair ilgi çekici bilgiler, görseller ve öğrencilerin hazırladığı resimler yer alıyor.

Bugün gerçekleştirilen "Hoşgeldin Ramazan" programı, iki oturumda tamamlandı. Programda, öğrencilerin Ramazan ayına dair bilinçlenmelerini sağlayan çeşitli etkinlikler düzenlendi. İlk olarak,  şiirler ve seslendirilen ilahilerle Ramazan coşkusu başladı. Ardından, öğrencilere Ramazan ayında yapılması gerekenler ve yapılmaması gerekenler konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, eski Ramazan geleneği olan geleneksel manilerin okunmasının yanı sıra davulların da çalınmasıyla Ramazan coşkusu zirveye çıktı.

Programın en dikkat çekici bölümü ise tiyatro gösterisi oldu. Bu eğlenceli tiyatro gösterisi, öğrenciler için keyifli bir zaman geçirmelerini sağladı.. Seyirciler, gösterinin her anında büyük bir ilgiyle izledi. Tiyatro gösterisinden kısa bir kesit haberimizin medyasında mevcut.

Okulumuzda düzenlenen "Hoşgeldin Ramazan" programı, öğrenciler arasında dayanışma ve paylaşma ruhunu güçlendirirken, Ramazan ayının manevi atmosferini de okul sınırlarına taşıdı. Bu tarz etkinlikleri okulumuzda düzenlemeye devam edeceğiz. Osmanlı Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin manevi değerlerini güçlendirmek ve kültürel etkinliklere katılımlarını teşvik etmek için çeşitli organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de okulumuzda benzer etkinlikleri gerçekleştirerek öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

09-03-2024

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024