İnsanların En Hayırlısı

Videoya aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

<BURAYA TIKLA>

13.03.2024 494

Osmanlı Ortaokulu Öğrencilerinden Özel Proje: Hz. Muhammed'in Ahlaki Özellikleri

Osmanlı Ortaokulu 7B sınıfı öğrencileri, Hz. Muhammed'in ahlaki özelliklerini anlatan özel bir video hazırladılar. Öğrenciler, İslam peygamberinin örnek yaşamını ve ahlaki değerlerini vurgulayan bir proje üzerinde çalıştılar ve bu değerleri video formatında internet sitesi aracılığıyla paylaşmaya karar verdiler.

Video, Hz. Muhammed'in sabır, hoşgörü, adalet, şefkat gibi önemli ahlaki özelliklerini öne çıkarıyor.

Proje danışman öğretmeni, öğrencilerin gösterdiği özveri ve duyarlılık için övgüde bulunarak, "Hz. Muhammed'in ahlaki özelliklerini anlatan bu projeyi hazırlayan öğrencilerimiz, hem tarihî bir şahsiyeti tanımanın hem de ahlaki değerlerimizi anlamanın önemini kavradılar. Bu proje, öğrencilerimizin birlikte çalışma, araştırma yapma ve teknolojiyi etkili bir şekilde kullanma becerilerini geliştirdi" dedi.

Osmanlı Ortaokulu olarak bu tarz etkinliklere devam edeceğiz. Okulumuz, öğrencilerimizin hem akademik hem de manevi gelişimini destekleyen projelere her zaman büyük önem vermektedir.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024