Okulumuzda 10 Kasım Anma Programı: Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anmanın Onurunu Yaşadık!

Okulumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında düzenlenen anma programıyla bir araya geldi. 10 Kasım, büyük önderimizi anma ve saygı günü olarak geçirdiğimiz bu özel günde, okulumuz, öğrenci ve öğretmenlerin birlikte olduğu anlamlı bir anma töreni gerçekleştirdi.

Günün ilk saatlerinde, okulumuz bahçesinde düzenlenen anma töreninde, öğrenciler ve öğretmenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için dualar okudu. Okulumuzun minikleri, ellerinde Türk bayrakları ve çiçeklerle Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktılar.

Sınıflar arası düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarıyla öğrenciler, Atatürk'ün önderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarını sanatsal bir şekilde ifade etme fırsatı buldular. Ayrıca, öğrenciler tarafından hazırlanan orotorya ve müzik gösterileri, büyük önderin fikirlerini ve ilkelerini anlamak adına izleyicilere duygu dolu bir an yaşattı.

Okulumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı ile öğrencilerine vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik duygularını aşılamayı amaçladı. 10 Kasım'ı birlikte anmanın hüzün ve gururunu yaşayan okulumuz, büyük önderin ilkeleri doğrultusunda daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemenin kararlılığını bir kez daha vurguladı.

10.11.2023 189

10-11-202310-11-202310-11-202310-11-202310-11-202310-11-202310-11-2023