Öğrenciler Çevre İçin Kolları Sıvadı: Temizlik Günü!

Osmanlı Ortaokulu öğrencileri, okul bahçesinin temizliğine katkıda bulunarak çevrelerine duyarlılıklarını gösterdiler.

21.02.2024 122

Osmanlı Ortaokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek okul bahçesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Öğrencilerin bu anlamlı etkinliği, çevre bilinci ve toplumsal sorumluluk konularında farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Okul yönetimi tarafından organize edilen bu etkinlik kapsamında, öğrenciler okul bahçesinde bir araya gelerek çöpleri topladılar. Çevre kirliliğine karşı birlikte hareket etme ve çözüm üretme amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilere çevre bilincini aşılamak ve topluma karşı sorumluluklarını hatırlatmak için önemli bir fırsat oldu.

Öğrenciler, temizlik etkinliği sırasında birlikte çalışmanın ve çözüm odaklı olmanın önemini deneyimlediler. Bu etkinlikle birlikte, öğrenciler arasında dayanışma ve iş birliği duyguları güçlendi ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlandı.

Osmanlı Ortaokulu'nun bu tür etkinliklerle öğrencilere çevre bilinci ve sosyal sorumluluk konularında farkındalık kazandırma çabaları, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakma amacını destekliyor. Bu etkinliklerle öğrenciler, çevrelerine duyarlı bireyler olarak yetişirken aynı zamanda topluma karşı sorumluluklarını da öğreniyorlar.

Gelecek etkinliklerimizde de öğrencilerimizin katılımını ve duyarlılığını artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024