Lise Gezisi: Keyifli Bir Günün Ardından

Osmanlı Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencileri, Lise Gezisiyle Hem Motivasyon Hem Deneyim Kazandı

21.02.2024 153

Osmanlı Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledik. Bu kapsamda, 8. sınıf öğrencilerimizi bir lise gezisine götürdük. Ayrıca, geçen sene okulumuzdan mezun olan Firdevs'in okulunu da ziyaret ettik.

Gezimiz sırasında, öğrencilerimiz Mustafa Gürbüz Necat Bayel Anadolu Lisesi ve Şahinbey Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret etti. Bu ziyaretler, öğrencilerimize ileri eğitim için heyecan verici bir bakış açısı sunmanın yanı sıra, ders çalışma motivasyonlarını artırmalarına da yardımcı oldu. Öğrencilerimiz, bu prestijli okulların dersliklerini, laboratuvarlarını ve kütüphanelerini gezerek, gelecekleri hakkında daha net fikirler edindiler.

Ayrıca, ziyaret ettiğimiz okulların öğretmenleri ve öğrencileriyle yapılan sohbetler, öğrencilerimizin akademik hedeflerini belirleme ve bu hedeflere ulaşma konusundaki motivasyonlarını artırdı. Öğrencilerimiz, başarıya giden yolda kararlılıkla ilerlemeye ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmaya daha da motive oldular.

Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerimizin ders çalışma motivasyonunu artırmak, yeni deneyimler kazanmalarını sağlamak ve gelecekleri için sağlam bir temel oluşturmak amacıyla büyük önem taşımaktadır. Osmanlı Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin her zaman yanlarında olmaya ve eğitimleri için gerekli destek ve rehberliği sağlamaya devam edeceğiz.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024