Her Gün Kitap Okuma Saati Keyfi

Osmanlı Ortaokulu Öğrencileri İçin Devam Eden Kitap Okuma Saati: Bilgi ve Keyif Dolu Dakikalar

28.02.2024 158

Osmanli Ortaokulu, öğrencilerin okuma alışkanlığını desteklemek ve kitap okuma alışkanlığını desteklemek ve kitap sevgisini artırmak amacıyla her gün düzenlenen kitap okuma saatleri etkinliğini sürdürüyor.

Bu etkinlik kapsamında öğrencilere her gün belirli bir süre boyunca okuma yapma fırsatı sunulmaya devam ediyor. Okul yönetimi, bu etkinliğin öğrencilerin akademik başarılarını desteklemeye devam edeceğine inanıyor. Ayrıca, düzenli kitap okumanın öğrencilerin dil ve sözlü ifade becerilerinin geliştireceği ve genel olarak entelektüel gelişimlerine katkı sağlayacağına vurgu yapıyor.

Osmanlı Ortaokulu, devam eden kitap okuma saatleri etkinliğiyle öğrencilerin kitaplarla daha yakın bir ilişki kurmalarına ve okuma alışkanlığı kazanmalarına olanak tanımaya devam ediyor. Bu etkinliğin okul genelinde öğrenciler arasinda pozitiflik bir etki ortaya çıkardığı ve okuma kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağladığı gözlemleniyor.

28-02-2024

28-02-202428-02-202428-02-2024