Bilgi Yarışması ve Ödül Töreni Coşkusu!

"Osmanlı Ortaokulu'nda Bilgi Yarışması ve Ödül Töreni ile Öğrencilerin Başarıları Taçlandı"

Osmanlı Ortaokulu, öğrencilerin akademik başarılarını ölçmek, bilgi birikimlerini test etmek ve rekabet duygusunu desteklemek amacıyla tüm kademeleri kapsayan bir bilgi yarışması düzenledi. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerini kendi kademelerinde bir araya getiren bu etkinlik, öğrencilere bilgi ve heyecan dolu bir deneyim yaşatırken aynı zamanda öğrenmeye olan ilgilerini artırmayı hedefledi.

Düzenlenen bilgi yarışması, din kültürü, fen bilgisi, matematik, türkçe, sosyal bilgiler ve genel kültür alanlarında öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçmek adına çeşitli sorular içeriyordu. Öğrenciler, bu yarışma sayesinde sınıf arkadaşlarıyla rekabet etmenin yanı sıra öğrendikleri konuları pratiğe dökme fırsatı buldular.

Bilgi yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere yönelik gerçekleştirilen ödül töreni, okul bahçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla düzenlenen törende ödüller takdim edilirken öğrencilerin gururları ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bulut, törende yaptığı konuşmada, "Bu bilgi yarışması ve ödül töreni, öğrencilerimizin başarılarını taçlandırmak ve onlara öğrenmeye olan ilgilerini artırma fırsatı sunmak adına düzenlenmiş önemli etkinliklerdendir. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Öğrenciler, bu etkinliklerin sadece akademik bir deneyim olmanın ötesinde, birlikte geçirilen keyifli zamanlar ve kazanılan arkadaşlıklarla unutulmaz anılar biriktirmenin mutluluğunu yaşadılar.

23.01.2024 188

23-01-202423-01-202423-01-202423-01-202423-01-202423-01-202423-01-202423-01-202423-01-2024