Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Türk Bayrağı Altında Yükseldi!

Okulumuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutlamak üzere bir araya geldi. Renkli etkinlikler ve öğrencilerin özgün katkılarıyla dolu bir gün geçiren okulumuz, Türk bayrağının altında birleşmenin simgesi olarak Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla karşıladı.

Sabah saatlerinde okulumuz bahçesinde gerçekleşen bayrak töreni, öğrenci ve öğretmenlerin bir araya gelerek milli duygularını paylaştığı bir an oldu. Tören, Atatürk'ün huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın gururla söylenmesiyle başladı. Ardından öğrenciler, Cumhuriyet'in getirdiği değerleri temsil eden kısa bir program sergileyerek, bugüne özel hazırlanan gösterilerle izleyenleri büyüledi.

Sınıflar arası düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarıyla öğrencilerin yaratıcılıkları ön plana çıkarken, dans ve müzik gösterileriyle de sanatsal bir atmosfer oluşturuldu. Ayrıca, öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro ve orotorya gösterileri, Cumhuriyet'in kazanımlarını ve önemini vurgulayarak izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Okulumuzun 29 Ekim etkinlikleri, öğrencilerimizin birbirinden renkli ve anlamlı performansları ile Cumhuriyet sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Bugünü kutlama ve Cumhuriyet değerlerini anlama fırsatı bulan öğrencilerimiz, birlik ve beraberlik duyguları içinde geçen bu özel günü unutulmaz kıldılar.

10.11.2023 136

10-11-202310-11-202310-11-202310-11-202310-11-202310-11-2023